https://www.born4jobs.nl/voor-opdrachtgevers/wat-zeggen-onze-klanten
Meld je aan

"Jullie snappen het!"

Horen we vaak van onze opdrachtgevers. Dat een arbeidsrelatie niet alleen maar draait om salaris en rendement maar juist ook om de positieve energie tussen partijen. Met ons omvangrijke netwerk van opdrachtgevers en kandidaten in muziek, media en entertainment, zijn we steeds weer in staat een optimale match te maken. En mocht dit om wat voor reden dan ook misgaan, dan zoeken we gewoon weer verder, dat garanderen we. Wij gaan voor de lange termijn.

 

 

Dennis Kuzee, Marketing Manager Sky Radio Group

“Het is bijzonder hoe snel Born4Jobs altijd de juiste kandidaat op de juiste plek weet te krijgen. Ook bij ons hebben ze al vele goede kandidaten geplaatst. Telkens een match op CV, maar ook op basis van persoonlijkheid, passend bij onze bedrijfscultuur.”

 

Geert-Willem Koolhof, Director of Finance & Operations BMG Talpa

"Al meer dan 10 jaar werk ik met zeer veel plezier met Born4Jobs. Anca en haar team weten wat er in de Media & Entertainment wereld speelt, hebben het juiste netwerk en weten waar ze het over hebben."

 

Tanja Oostervink - Orange Babies

"Als charity zijn wij misschien een beetje een vreemde eend in de portfolio van Born4jobs. Toch lukt het ze telkens weer om ons te koppelen aan bevlogen, ambitieuze kandidaten die het verschil kunnen maken. Ze gaan daarin net zo lang door totdat de perfecte match is gemaakt. Alles met een persoonlijke, flexibele, pro-actieve aanpak van het voortraject tot de after-sales."

 

Marc Hofstede, Director Brand New Live

"In de wereld van media en live-entertainment, is Born4Jobs meer dan onderscheidend! Zij combineren een uitstekend netwerk met hun pro-actieve aanpak en efficiënte manier van werving & selectie om de juiste persoon te spotten die past binnen je bedrijf.  In de afgelopen jaren hebben wij al een aantal malen gebruik gemaakt van hun kunde en kan een ieder aanraden het ook eens te proberen. Van het eerste gesprek tot de aanname, in alle fases voorzien zij ons steeds weer van de juiste input."

 

Volkert Struycken, Executive Director Flare Media

"Zeer plezierig om met Cecile Drost en het team van Born4Jobs te werken. Ze zijn self-starters, bekend met de business en maken goed gebruik van hun uitstekende netwerk. Snel resultaat van hoge kwaliteit. Ik zou ze zeker aanbevelen!"

 

Maarten Steinkamp, MD CNR International

"In de wereld van media, entertainment en (merk) communicatie is Born4Jobs het toonaangevende werving & selectie bureau. Het zeer uitgebreide netwerk, de persoonlijke aanpak en de hoge mate van vertrouwelijkheid waarmee wordt gewerkt, maakt het team van Anca Beije tot de 'one stop shop' voor alle vormen van personeelswerving; van uitzendkracht tot senior vacatures. Gedurende mijn internationale carriere in de entertainmentbranche heb ik met vele bureau's gewerkt. Ik durf rustig te stellen dat Born4Jobs zich kan meten met de allerbesten."

 

Ernst Navarro, HR Coordinator Disney Channels Benelux BV

"Born4Jobs is de #1 keuze voor Disney Channels. Geen onzin praatjes, formules of verplichte persoonlijkheidstesten, maar gewoon goede kandidaten, dat is wat Born levert. Het team is hecht en altijd bereid te helpen en dat maakt dat ik de communicatie als zeer positief ervaar. Hun expertise en netwerk maakt dat ze altijd begrijpen wat er wordt gezocht en snel kunnen leveren, tijdelijke en vaste krachten. Kortom, Born4Jobs doet alles wat je zou verwachten, maar wat in de praktijk maar zeer weinig bureaus daadwerkelijk kunnen."
 

https://www.born4jobs.nl/voor-opdrachtgevers/wat-zeggen-onze-klanten