https://www.born4jobs.nl/voor-opdrachtgevers
Meld je aan

Omdat wij al 15 jaar de meest gevraagde

gesprekspartner zijn voor arbeidsbemiddeling in de muziek-, media- en entertainmentbranche. Van CEO tot ICT'er tot Artist Manager tot PA. We adviseren en begeleiden opdrachtgevers in trajecten voor executive search, werving, selectie, uitzenden, payrollen, freelance en stages. Door jarenlange ervaring en ons omvangrijke netwerk hebben we een actief bestand met duizenden beschikbare en gemotiveerde kandidaten en zijn we als eerste op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. Wij kennen de spelers en weten wie waar past. Of juist niet en dat vertellen we dan natuurlijk ook. 

We adviseren kandidaten eerlijk over te nemen carrièrestappen en checken CV en referenties. CV's worden alleen verstuurd naar opdrachtgevers na toestemming van de kandidaat. Zo weet je als kandidaat waar je aan toe bent en kun je als opdrachtgever gerust met een kandidaat om tafel. Snel, flexibel en zonder verrassingen.

Voor ICT vacatures werken wij nauw samen met gespecialiseerde ICT bureau's zodat we ook die heel moeilijk vindbare PHP programmeur of netwerkspecialist voor je kunnen vinden.

En mocht een match toch minder geslaagd zijn dan je in eerste instantie dacht, dan zoeken we gewoon weer verder. Wij gaan voor de lange termijn.

Alleen adverteren bij Born4Jobs?

Wist je dat je bij Born4Jobs ook alleen kunt adverteren met een vacature? Je bereikt hiermee snel en efficiĆ«nt een doelgroep van > 30.000 actieve werkzoekenden binnen en buiten de muziek-, media- en entertainmentbranche. 

Nieuw! BuroBaan, werving en selectie met een sociaal tintje

BuroBaan helpt gemotiveerde kandidaten die het net even wat moeilijker hebben met het vinden van een baan. Bijvoorbeeld door een arbeidsbeperking, langdurige ziekte, een hogere leeftijd of omdat ze al lange tijd werkloos thuis zijn. Wij adviseren werkgevers over de vele voordelen en ontkrachten de vooroordelen.

Gezicht

Download hier onze Algemene Voorwaarden

https://www.born4jobs.nl/voor-opdrachtgevers