https://www.born4jobs.nl/over-ons/wat-we-doen
Meld je aan

Een carrière in muziek, media of entertainment?

Born4Jobs is al 15 jaar de meest gevraagde gesprekspartner als het gaat om arbeidsbemiddeling in de muziek-, media- en entertainmentbranche. Van CEO tot Artist Manager tot Telefoniste. Wij werven, adviseren en begeleiden midcareer en executive kandidaten, starters, stagiairs, payrollers en freelancers. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn we als eerste op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. Wij kennen de belangrijke spelers en weten wie waar past. Of juist niet, want in onze branche draait het, naast opleiding en ervaring, vooral ook om het type mens. Wij zoeken avonturiers, muziek- of filmliefhebbers, harde werkers die niet schrikken als ze een BN-er tegen het lijf lopen en het ook leuk vinden om een avondje ADE mee te pakken. Het type dat trots is om mee te werken aan het succes van landelijke radio, een vette dance hit of een mega evenement. Wanneer we met je in gesprek gaan vertellen we je er alles over.

Bij Born4Jobs kun je terecht voor:

Executive Search
Werving & Selectie
Uitzenden & Payrollen
Entertainment Stages
Freelance & Oproepkrachten
Training & Coaching


Vragen? Bel of mail ons gerust. Telefoon 035 631 02 31 of 020 716 97 47. 

 

Executive Search

Born4Jobs Executive Search richt zich op hoog opgeleide media professionals. Kandidaten met meerdere jaren ervaring in management, directie of bestuurlijke functies.

Wij zijn gespecialiseerd in uiterst discrete headhunting in de muziek-, media- en entertainmentbranche, van CEO tot Marketing Director tot Hoofdredacteur. We kennen de branche en haar spelers als geen ander en kunnen hierdoor snel schakelen. Executive Search kandidaten zijn hoog opgeleid en beschikken over een bovengemiddeld werk- en denkniveau. Diverse assessments en vaardigheidstesten behoren tot de procedure. We adviseren en informeren je eerlijk en vakkundig en uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen.

Executive Search vacatures zijn bijna altijd discreet en dus niet zichtbaar op onze site. Bel of mail ons even voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 

Werving & Selectie

Born4Jobs Werving & Selectie richt zich op MBO+ kandidaten met, bij voorkeur, een achtergrond in muziek, media of entertainment. 

Je voorstellen bij een opdrachtgever kan alleen als we je persoonlijk kennen. Daarom nodigen we je altijd eerst uit voor een kennismakingsgesprek, waarin we gezamenlijk besluiten of en bij welke opdrachtgever je wordt geïntroduceerd.

Born4Jobs stuurt nooit je CV naar opdrachtgevers zonder jouw toestemming. Het kan voorkomen dat we je niet direct kunnen bemiddelen. Dat kan meerdere oorzaken hebben, zoals de krappe arbeidsmarkt van dit moment of omdat we een bepaald bedrijf niet bij je vinden passen. We houden dan uiteraard contact en zoeken voor je verder.

Je maakt de grootste kans op een mooie baan als je alleen reageert op vacatures die echt bij je passen, met een zorgvuldig geschreven en goed beargumenteerde motivatie. Tijdens een sollicitatieprocedure houden we contact met elkaar, zodat we je kunnen informeren over de voortgang. Neem geen rechtstreeks contact op met de werkgever, zij stellen daar geen prijs op.

 

Uitzenden

Born4Jobs heeft regelmatig uitzendopdrachten binnen de media- en entertainmentbranche. Dit werkt anders dan bij een (tijdelijk) arbeidscontract; je werkt bij de opdrachtgever in het bedrijf maar wordt uitbetaald door Born4Jobs. Uitzendopdrachten kunnen, op verzoek van de opdrachtgever, na een bepaalde periode worden omgezet in een vast of tijdelijk contract waardoor je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst komt. Kijk ook even bij onze tips & downloads, hier vind je onder meer de meest gestelde vragen (en antwoorden) over uitzenden.

 

Payrollen

Payrolling betekent dat je je dagelijkse werkzaamheden uitvoert voor de opdrachtgever maar je salaris wordt uitbetaald door Born4Jobs. Deze constructie neemt de organisatie waar je werkt veel administratieve werkzaamheden uit handen, terwijl je als werknemer zeker weet dat zaken als uitbetaling, vakantie- en ziektedagen en pensioen goed worden geregeld.

 

Freelance

Wij bemiddelen ook freelance mediaprofessionals zoals (eind)redacteuren, cameramensen, producers en marketeers. Registreer je bij ons als kandidaat en geef even aan dat je freelance beschikbaar bent bij 'gewenst dienstverband'.

 

Oproepkrachten

Born4Jobs heeft een succesvolle pool van snel oproepbare krachten opgezet. Het gaat hier om Telefonisten, Receptionisten, Office managers, PA's en Administratieve Medewerkers. Binnen deze pool werk je op uitzendbasis. Vanzelfsprekend is het van groot belang dat je vaak beschikbaar bent en per direct kunt beginnen. Heb je een parttime baan en heb je nog een of meerdere dagen over voor iets anders? Of wil je wat bijverdienen tijdens je studie? Vind je het leuk om af en toe bij een platenmaatschappij, een TV zender, een radiostation of filmdistributeur in te vallen als de nood aan de man is? Informeer dan naar onze oproep pool. 

Gezicht

Drink je latte, cappuccino of espresso? We maken er graag één voor je klaar!

https://www.born4jobs.nl/over-ons/wat-we-doen