https://www.born4jobs.nl/over-ons/waarom-born4jobs
Meld je aan

We care for talent!

Bij Born4Jobs zit je per definitie goed; wij kennen de markt als geen ander, adviseren en begeleiden je waar nodig en verliezen je nooit uit het oog. Of je nou nieuw bent in de media industrie of al jaren werkzaam als Marketing Directeur, je bent welkom! Bij ons vind je het meest complete aanbod aan mediavacatures en we zullen je altijd eerlijk vertellen of en waar je het best op je plek zou zijn binnen de wereld van muziek, media en entertainment.

We kennen de branche en haar spelers goed en zijn al jaren de meest gevraagde gesprekspartner voor arbeidsbemiddeling in de muziek-, media- en entertainmentbranche. We werken discreet, efficient en heel persoonlijk met veel aandacht voor jou als persoon want in deze branche is het type mens minstens zo belangrijk als opleiding en werkervaring.

Je kunt via Born4Jobs on- en offline trainingen volgen. We onderzoeken, samen met jou, je mogelijkheden binnen de branche en begeleiden je intensief tijdens en na een arbeidsbemiddelingstraject. We care for talent!

Klik hier voor onze mediavacatures of mail ons voor meer informatie. Natuurlijk kun je ons ook bellen, anytime.

 

Gezicht

Inspiratie nodig voor een goed CV? Download een voorbeeld CV.

https://www.born4jobs.nl/over-ons/waarom-born4jobs